luni, 15 septembrie 2008

Once again new beginnings :)


Salut!

Anul 2008 a fost, pana acum, unul destul de dificil pentru EvO. S-au intamplat multe, de aici si tacerea noastra indelunga – atat de pe scena, cat si din spatiul online - , si cu aceasta ocazie ne cerem scuze pentru prezenta sporadica. Dar, again, ne bucuram ca “am strans randurile” si ca ne continuam treaba si promitem sa ne revansam.

In primul rand, cu parere de rau de ambele parti, ne-am despartit de prietenii nostri si membri ai trupei - Horia si Alex. Horia si-a dorit propriul lui proiect muzical, la care lucreaza de altfel in prezent, iar noi ii tinem pumnii si speram sa aiba un succes cat mai mare. Alex s-a retras momentan de pe piata muzicala, dar doritorii se pot “ciocni” cu el din cand in cand pe inserate la o rola :)

Intre timp ne-am hotarat sa ramanem in formula de patru, adica voce, chitara, bass si tobe. Ca si sound – patram tacerea si speram ca veti avea o surpriza placuta. Iar la bass, de curand, ni s-a alaturat Robert Voicu, juniorul nostru – check the photo - , cu care am sustinut recent primul concert – la Brasov la RockOutLoud Festival.

In afara de schimbarile legate de componenta, vara asta a insemnat si mult studiu individual, pentru ca ne tinem de promisiunea facuta la inceput de an – vom lansa primul album, ce-i drept in primavara urmatoare. Lucram in prezent la el, avem deja cateva piese noi pe care de-abia asteptam sa le impartasim cu voi. Pentru ca munca la album ne solicita foarte mult timp, iar cat de curand vom incepe si inregistrarile in studio, concertele din aceasta toamna vor fi mai putine, dar speram noi va vor bucura la fel de mult cat ne vor bucura si pe noi – concertul live in fata voastra ramane cea mai mare satisfactie si placere pe care o avem :).

So, acestea fiind zise, va invitam sa urmariti “relansarea” EvO si asteptam cu drag sa primim parerile, gandurile, sfaturile voastre :).
Va multumim ca ne ascultati!

Teodora, Cosmin si Bogdan

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ceea ce a placut la eVo a fost sound-ul unic pe piata romaneasca si de asemenea vocea Teodorei care inca sunt curios de unde vine. Sper sa nu faceti vreo greseala daca veti schimba stilul. Toate cele bune

TrupaEvO spunea...

Salut!

Stilul EvO nu se va schimba, va fi aceeasi muzica cu care ne-am identificat de la inceput, dar abordata prin prisma noii formule - 4 membri.

Teodora

Anonim spunea...

awesome trupa,succes in contiunare !!

P.S. Teo ai o voce minunata.

benny(dana) spunea...

deci tin sa va spun ca teodora are voce tare calda, si imi place la nebunie piesa ziua de dupa..sincer, felicitari..uite..un exemplu de formatie, atitudine, piese, pe care le-as aborda..sincer, felicitari! o nebuna din craiova:)) dana!

benny(dana) spunea...

minunat..minunata voce, minunat sound, minunat moment , minunata toamna..